Witgoed service Tilburg.

Wij streven  naar de beste service  voor u.

 

Afleveringsvoorwaarden


  

 1. U kunt kiezen of u de artikelen zelf wilt afhalen of wilt laten bezorgen.Binnen een straal van 15 kilometer bezorgen wij gratis.
 2.  Het apparaat wordt samen met u gecontroleerd op mogelijke    beschadigingen.
 3.  Het apparaat wordt met de meegeleverde aansluitmaterialen aangesloten op bestaande leidingen en aansluitpunten.
 4.  Het apparaat wordt geplaatst op een door u aan te geven normaal bereikbare plaats. Onder een normaal bereikbare plaats wordt verstaan: een plaats waar het apparaat met een nihil risico op beschadigingen aan zowel het apparaat als aan uw eigendommen kan worden geplaatst, zonder bijvoorbeeld trapleuningen of andere obstakels te verwijderen.
 5.  Indien een apparaat naar een hogere verdieping moet dan doen wij dit uitsluitend via een normale lift of trap.wij beoordelen dit ter plekken.
 6.  Wij transporteren geen apparaten over een vlizotrap. Indien er getakeld moet worden zullen deze werkzaamheden niet door ons worden verricht
 7. Indien het onvermijdelijk is dat een apparaat geschoven dient te worden over een vloer voorzien van parket,laminaat,vinyl of andere vloerbedekking, dan geschiedt dit uitsluitend op risico van de klant.
 8. Het oude apparaat wordt desgewenst door ons afgekoppeld en mee retour genomen vanaf de plek waar het nieuwe wordt geplaatst.
 9. Wij verzoeken u eventueel het water uit de oude machine te verwijderen.
 10.  De verpakking wordt  desgewenst door ons afgevoerd.   
 11. . Betaling kan uitsluitend contant geschieden.